Raisa Enachi: „Este un buget al rușinii naționale!”

Astfel a calificat bugetul de stat aprobat marți în Parlament Raisa Enachi, deputatul de Vaslui ales din partea AUR. „Un dezastru care afectează mai multe categorii sociale și instituții, precum pensionarii, studenții ori cultele religioase”, a mai descris legea aprobată de majoritatea PNL – USR parlamentarul AUR.

Raisa Enachi, deputat de Vaslui ales din partea AUR, a spus despre dezbaterile în urma cărora a fost aprobat proiectul de Lege a bugetului de stat pe anul 2021 că au fost „scandaloase”. „Amendamentele opoziției au fost respinse fără a fi discutate într-un mod democratic. Este o bătaie de joc modul în care se desfășoară dezbaterile pe buget, cu ședințe prelungite până după miezul nopții”, a transmis deputatul AUR într-un comunicat de presă.

Raisa Enachi a arătat că legea bugetului este în întregime opera partidelor de la guvernare, amendamentele opoziției fiind respinse în bloc, concluzionând că „este inadmisibil ca rolul opoziției să fie unul decorativ într-un stat ce se vrea democratic!”.

„Pe parcursul ședinței de ieri am constatat că bugetul de criză, prezentat de premierul Florin Cîțu, este un dezastru care afectează mai multe categorii sociale și instituții, precum pensionarii, studenții ori cultele religioase”, a transmis deputatul AUR, pentru ca în final să concluzioneze, atât din punct de vedere al desfășurării dezbaterilor în urma cărora bugetul a fost aprobat, cât și din punct de vedere al prevederilor, „este un buget al rușinii naționale!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.