Jurnal de campanie: Nu dați cu ciocanul în ceva, că vin liberalii să se filmeze!

A început nebunia, dansul ipocriziilor! Adică campăneala electoricească…. Și începem și noi un Jurnal de campanie cu una tare:

Se duce Marius Arcăleanu, candidatul liberalilor la funcția de președinte al Consiliului Județean, la locurule în care, chipurile, se construiește din greu șoseaua de centură a Bârladului, după mulți ani în care …nu s-a construit nimic. Se introduce catindatul unde era arătura mai mare, cât mai aproape de un buldozer care făcea un ceva acolo, dar nu prea aproape încât să nu se audă deloc, și începe să cuvânteze amplu și elocvent, gesticulând prin bârâituri: „Acest utilaj va fi permanent în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean…”. Exact așa spune.

…Acum să mai zicem și noi că era un singur utilaj în toată lucrarea, pentru că dacă ar fi fost mai multe, Arcăleanu le-ar fi prins în cadru. Dar nu erau …Deci era un singur buldozer …și pe ăsta îl ia Marius Arcăleanu ca să fie permanent în mandatul lui de președinte… Și un alt deci: dacă vedeți un liberal, un om cu ceva galben, pe un buldozer sau pe lângă el, să știți că e viitorul președinte de județ al liberalilor cu utilajul lui permanent, și așa o să-l vedeți încă patru ani de acum înainte, dacă îl veți vota.

În orice caz, după cum ați putut vedea deja, de la marea lansare a lucrărilor la șoseaua de centură a Bârladului (ce loc mai potrivit putea exista?!), liberalii sunt într-o febrilă căutare de atmosfere lucrative, în care să se introducă și unde să-și tragă cele mai potrivite cadre de campanie.

După ce se face filmarea, dispar și liberalii, dar și utilajele, exact cum s-a întâmplat în același loc, la Bârlad, unde a doua zi după marea lansare de lucrări nu mai era țipenie de utilaj sau muncitor. A apărut un liberal, au apărut utilajele, dispare liberalul, dispar utilaje. Prin urmare, știe ce vorbește Arcăleanu și trebuie să-l credeți: există deja o permanență în legătura dintre utilaj și liberalul candidat…

Dar pentru vasluienii de rând care nu doresc să devină celebri pe facebook este foarte important să se protejeze în această perioadă prin evitarea oricărei atmosfere lucrative susceptibile de a atrage candidați liberali, care pot să apară de oriunde cu un telefon în mână: Nu dați nici măcar cu ciocanul în ceva, că nici nu știți de unde apare un liberal să se filmeze! Trag zilele astea liberalii la lucrări ca muștele la …să zicem miere!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.