Un candidat la Primăria Vaslui vrea să dea utilitate Punctului de Informare Turistică: Va fi biroul său

Ideile de campanie electorală au început să curgă, între acestea prinzându-se și „fantomatica” clădire a Punctului de Informare Turistică din municipiul Vaslui, clădire în care câțiva funcționari își „fac veacul” de ani buni, fără activitate. Ionel Sandu, candidat la Primăria Vaslui din partea AUR, vrea să o transforme în biroul său, pentru a fin „printre oameni, pe stradă”.

Nici funcționarii din Primăria Vaslui nu scapă de exingențele candidatului pentru funcția de primar din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), care pare că le le vrea voturile. Ei ar urma să treacă printr-o selecție dură. „De această evaluare mă voi ocupa personal. Voi lua pe fiecare funcționar în parte, să vedem în ce direcție merge și dacă vom putea face echipă, pentru că obiectivele pe care mi le-am stabilit nu le voi putea atinge singur, ci împreună cu echipa din primărie și cu locuitorii orașului”, a spus Ionel Sandun.

Candidatul a anunțat, într-o conferință de presă, la sfârșitul săptămânii trecute, că are un amplu program pentru oraș pe care ăl va fi implementat dacă va fi ales primar.

„Am avut primar profesor, am avut primar inginer… cred că este timpul ca Vasluiul să aibă drept primar un antreprenor, un om de afaceri de succes… Am altă perspectivă asupra a ceea ce trebuie făcut pentru dezvoltarea municipiului, pentru a oferi vasluienilor oportunități de carieră și trai mai bun, astfel încât dacă nu vom reuși să-și convingem pe cei plecați să revină acasă, măcar să-i convingem pe tineri să nu mai plece! Eu, ca primar, voi avea biroul printre oameni, pe stradă și la Punctul de Informare Turistică, pentru a fi permanent la curent cu nevoile cetățenilor”, a explicat Ionel Sandu.

Ionel Sandu mizează pe faptul că este cunoscut ca un antreprenor de succes și își propune să impună o nouă viziune de dezvoltare a orașului în acord cu abilitățile sale deja demonstrate. „Sunt anteprenor de 28 de ani, timp în care am fugit de politică, crezând că alții, poate mai bine pregătiți în administrație, îmi vor rezolva problemele. Am văzut însă că, după 34 de ani de „democrație”, Vasluiul are aceeași culoare roșie, iar lucrurile nu au mers spre bine. Ce a făcut până acum primarul Vasile Pavăl, este foarte bine, ca fost director la Goscom a performat în curățenie și spații verzi. Cred însă că este cazul să-i mulțumim pentru ce a făcut pentru acest oraș și ar fi bine să se dea deoparte, pentru cineva care are o altă viziune”, a spus Ionel Sandu.

„În 34 de ani, Vasluiul s-a depopulat, deși în statistici ne batem cu Bacăul sau Piatra Neamț. Mai grav, acum, toate bancurile nu mai sunt despre olteni, ci despre vasluieni. Este timpul să redăm demnitatea vasluienilor, și, mai ales, să scăpăm de stigmatul care ni s-a aplicat pe nedrept. Dacă nu putem să-i aducem acasă pe vasluienii plecați, măcar să creem condiții pentru a-i păstra aici pe cei tineri, ca aceștia să nu mai plece. Toate acestea m-au împins pentru a candida, pentru a încerca să fac viața concetățenilor mei mai ușoară, mai frumoasă”, și-a explicat candidatura omul de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.