Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui: „Rog vasluienii să fie toleranți și să aibă răbdare”

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a făcut un apel către vasluienii care locuiesc pe „străzi desfundate”, cum le-a numit, explicând că vremea schimbătoare este responsabilă pentru întârzierea lucrărilor și dând asigurări că firmele de construcție își vor îndeplini obligațiile în curând.

„Vremea ne crează anumite probleme. Schimbările de la o zi la alta îngreunează activitatea în construcții și crează destule dificultăți”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, dorind să explice situația în care în oraș există „străzi desfundate”, cum a numit arterele de circulație din oraș pe care în prezent se execută lucrări de reabilitare.

„Rugăm vasluienii să fie toleranți și să aibă răbdare”, a spus primarul, arătând că lucrările au fost întârziate de fenomenele metereologice, iar schimbările bruște nu au permis un ritm mai alert și finalizarea lor.

„Primăvara își va intra în drepturi și constructorii își vor realiza obligațiile”, a ținut să dea asigurări edilul municipiului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.