Concursul județean de creație literară „Mlădițe literare” și-a desemnat câștigătorii

Dacă este 29 martie, e ziua cea mare pentru participanții la Concursul județean de creație literară „Mlădițe literare”, Ediția a III-a, 2021.

Și la această ediție, copii din toate colțurile județului au creat și au participat în număr mare. Numărul mare de creații literare au arătat că aceste concursuri sunt dorite de copii, iar bibliotecile și școlile vasluiene se implică activ în viața lor, îi încurajează și îi sprijină în formarea spiritului creator.

Ne bucurăm că, indiferent de vremuri, biblioteca ocupă un loc aparte în viața elevilor.

Alături de tinerii creatori, am avut parte de călătorii prin locuri pline de frumos și de magie, am învățat despre plăcerea lecturii, patriotism, familie, bunătate, toleranță, iubire, prietenie, ne-am amintit de copilărie și ne-am simțit aproape de sufletele lor. Ne-am bucurat alături de ei, ne-am întristat, am râs, am plâns și ne-am emoționat la fiecare creație izvorâtă din sufletele lor de copii.

Cei trei membri ai juriului, profesorul și scriitorul Pavel Toma (președintele juriului), poeta și bibliotecara Alina Tanasă și profesoara Alina Baciu, au avut o misiune frumoasă, dar grea. E greu să pui note pe cuvinte scrise cu sufletul. Le mulțumim!

Toți sunteți câștigători… fără să vreți, ne-ați câștigat inimile și ne-ați arătat o lume în care ne-am dori să trăim.

Vă mulțumim pentru aceste daruri!

Ne pregătim pentru o premiere la bibliotecă, dar nu așa cum ne-am dorit, în luna aprilie. Vremurile ne-au dejucat planurile. Vom face premierea după vacanța de primăvară. Vom anunța data din timp.

Felicitări tuturor participanților!

Biblioteca Judeţeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.