Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea: „Mulțumim, PNL-USR!!!”

„Mulțumim, PNL-USR!!!”, scrie furios și ironic Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea, reproșându-le parlamentarilor puterii din județ nu numai lipsa de implicare pentru implementarea proiectelor localității, dar faptul că pun bețe roate realizării acestora.

„Istoria va consemna iresponsabilitatea și neimplicarea parlamentarilor de carton a celor două formațiuni politice care formează guvernul, din județul Vaslui!”, scrie primarul comunei Șuletea, Ciprian Tamaș, pe pagina sa de socializare. Un mesaj atât pentru parlamentarii vasluieni în cauză, cât și pentru cunoștința locuitorilor comunei pe care o păstorește.

Tamaș îi acuză pe parlamentarii PNL și USR, în special pe deputații liberali Nelu Tătaru și Tudor Polak, că blochează investițiile din comuna sa, prin blocarea finanțării, pentru motivul că localitatea are în frunte un primar ales din partea PSD.

„Avem investiții în derulare, avem proiecte depuse și așteptăm finanțarea lor! Nu ne puneți bețe în roate, domnilor deputați Nelu Tătaru și Tudor Polak! Dacă nu ne puteți ajuta, măcar nu ne încurcați!”, scrie Tamaș, care se adresează apoi direct deputatului liberal Tudor Polak încercând să-l facă conștient și să-l responsabilizeze: „Tudor Polak, menirea ta este să aduci cât mai mulți bani în județul Vaslui!”

„Dacă nu vor fi finanțate proiecte de la o comună PSD din județul Vaslui, banii se vor duce la o altă comună, tot PSD, dar din Cluj, Timiș, Sibiu, Brașov ș.a.! Dar acolo, parlamentarii puterii nu pun bețe în roate, așa cum o faceți voi! Ei fac tot ce le stă în putere ca banii să fie absorbiți de comunitățile din județele lor, indiferent de ce culoare politică are primarul!!”, arată primarul pesedist foarte nemulțumit al comunei Șuletea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.