Femeie cercetată penal pentru conducerea unei autoutilitare neînmatriculate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Polițieide Frontieră Huși  efectuează cercetări cu privire la o femeie cu cetăţenie română care a fost depistată, în trafic, conducând o autoutilitară neînmatriculată.

În ziua de 14 martie a.c, în jurul orei 15.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, la intersecția dintre comunicația  Albița–Iași și D.J. 244G, pe direcția localităţii Podul Hagiului, o autoutilitară  marca Volkswagen, înmatriculată în Germania, condusă de o femeie cu cetățenie română, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoutilitarei în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că aceasta este radiată din circulaţie de autorităţile din Germania începând cu data de 23.02.2021.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat , la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:              

Subcomisar de poliţie MIRICĂ IRINA

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ IAŞI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.