„Succes Marcel!”

„Succes Marcel!”. Oricum ar suna, acesta este mesajul pe care liderul USR Vaslui, Mihai Botez, îl are pentru viitorul prefect, Marcel Lăudatu, după ce în presa vasluiană au apărut informații potrivit cărora USR Vaslui se opune numirii în județul Vaslui a unui prefect din rândul partenerilor de alianță, PLUS, potrivit algoritmului politic.

„Corectitudinea și calitatea politicii administrative pe care Alianța USR PLUS o promovează la Vaslui deranjează!”, scrie deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, după ce în presa vasluiană au apărut informații potrivit cărora USR Vaslui se opune numirii în funcția de prefect în județul Vaslui a unui coleg de la PLUS, partenerul USR de alianță electorală, și anume chiar a liderului PLUS Vaslui Marcel Lăudatu.

„Se inventează ”subiecte fierbinți” și ”știri pe surse” în ideea de a submina unitatea alianței, iar numele meu este folosit ca vector în aceste știri!”, scrie liderul USR Vaslui pe pagina sa de socializare, calificând știrea respectivă drept „fake news”.

„Conform algoritmului politic funcția de prefect va reveni colegilor din organizația PLUS Vaslui, numirea domnului profesor Lăudatu în această funcție fiind întârziată de proceduri birocratice la nivel central! Succes domnule prefect Lăudatu! Succes Marcel!”, încheie președintele USR Vaslui dorind să clarifice lucrurile și să reafirme relațiile cele mai bune dintre cele două formațiuni, USR și PLUS, care se pregătesc de fuziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.