România merge într-o direcție greșită. România între un guvern ,,O să, o să…” și ,,Atâta s-a putut”

Mai țineți minte celebrele soluții ale guvernului pentru criza economică din România? Pentru șomerii din HORECA? Pentru sprijinirea antreprenorilor și a IMM-urilor cu afacerile la pământ? Pentru agricultorii care și acum își așteaptă subvențiile? Care este răspunsul? Răspunsul nu-l știe nimeni. Toți sunt sufocați de datorii!  Nu reprezintă o soluție amânarea ratelor, amânarea plăților, a facturilor la utilități și a altor obligații fiscale în lipsa unor soluții financiare și fiscale clare la nivel de macroeconomie, deoarece nu există măsuri în parodia de program a actualului guvern. „Guvernul pandemie” doar prelungește o agonie economică până după alegerile parlamentare prin declarații politice și mult tupeu.

Ce priorități a avut acest guvern care este la cârma țării? Pandemia? Au mai venit milioanele de măști care trebuiau date cetățenilor români? Au mai venit zecile de ventilatoare mecanice pentru spitalele din România să salveze pacienții care aveau mare nevoie? Au mai venit tabletele pentru copiii cărora li s-au închis școlile? Răspunsul este că acest guvern a dat tun după tun cu fiecare achiziție directă umplându-și buzunarele, cel puțin asta spune un raport al Curții de Conturi a României și a secătuit visteria țării ducând România în cea mai mare depresiune economică.

Cum explică membrii guvernului, foști PDL-iști, desființarea a peste 60 de spitale în România în anul 2011, când acestea trebuiau să aibă rol strategic pentru asigurarea sănătății românilor în această perioadă de pandemie? Câți români puteau fi salvați?  În Județul Vaslui cât de importante din punct de vedere strategic ar fi fost spitalele de la Negrești și Tutova în această perioadă de pandemie?!

Singura  preocupare a acestei guvernării  a fost cu tupeu culpabilizarea cetățenilor, de a băga frica și teroarea, de a amenda, de a dezbina și asmuți autorități împotriva cetățenilor și invers, de a lăsa românii fără venituri prin blocarea economiei naționale, de a ne arunca într-un cerc vicios al sărăciei. Astfel, în prezent  România trăiește doar din împrumuturi externe, deficitul bugetar ajungând la 10 % din PIB, iar datoria publică a crescut  apropiindu-se de 45% din PIB, cu un pas până la colaps economic, să fim datori vânduți și obligați să cerșim. Este revoltător modul de acțiune al acestui grup de amatori galbeni, care promit că dezvoltă România, și să țină subjugată o țară întreagă doar pentru a organiza alegeri parlamentare și să le controleze.

 Ajunge cu lipsa de respect și abuzurile privind încălcarea drepturilor fundamentale ale românilor. Românii sunt nemulțumiți și fierb din cauza erorilor și proastelor decizii  politice pentru țară, luate de către actuala guvernare în acest context al pandemiei.

Cel puțin avem o Românie mai educată dar nu așa cum vor ei ci așa cum putem noi vota pe 6 decembrie pentru a scăpa de acest virus galben, de cei care ne-au închis țara, școlile, piețele,  afacerile, ne-au terorizat și ne-au îndatorat pe viață.

România trebuie să aibă parte de soluții corecte și transparente printr-o guvernare prudentă și orientată spre deblocarea crizei economice!

LA  ALEGERILE PARLAMENTARE  DE  PE  6  DECEMBRIE  VOTAȚI  PENTRU  ROMÂNIA!

VOTAȚI PSD ȘI LISTA DE CANDIDAȚI AI PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT!

ÎMPREUNĂ PENTRU ROMÂNIA!

ÎMPREUNĂ PENTRU OAMENI!

Material de propagandă electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda PSD – Organizația Județeană Vaslui, Cod mandatar: 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.