Eduard Popica (PSD): „Siguranța locurilor de muncă prin investiții publice în economie. Creștere salariului minim pentru păstrarea salariaților în țară”

Candidații PSD, Eduard Popică, prima poziție pe buletinul de vot pentru Camera Deputaților, și Gabriela Crețu, prima poziție pe buletinul pentru Senat, au avut întâlniri cu locuitorii comunei Bogdănești, în fața cărăra și-au expus proiectele socio-economice pentru viitorul mandat în Parlamentul României.

„Împreună cu doamna senator Gabi Crețu și echipa de campanie am mers în comuna Bogdănești, unde am fost întâmpinați de domnul primar Ion Dorobanțu și echipa sa de la primărie. Ospitalitatea caracteristică celor din Bogdănești și-a arătat zâmbetul și de această dată, oamenii primindu-ne cu brațele deschise. Cu locuitorii satelor Bogdănești (reședința), Buda, Horoiata, Hupca, Orgoiești, Ulea, Unțești, Vișinari și Vlădești am avut contact direct pe perioada cât am fost prefect, domnul primar fiindu-le alături și aducându-mi mereu la cunoștința problemele lor.

De data aceasta am rămas plăcut impresionați de faptul că cetățenii comunei au lăudat proiectele reabilitare a infrastructurii rutiere și și-au arătat mulțumirea față de faptul că în sfârșit drumul judetean ce leagă satele componente, a fost asfaltat, iar chinul de a mai merge prin noroaie a dispărut. Apoi am avut discuții pe diverse teme cu cetățenii cărora le-am explicat despre măsurile ce urmează a fi luate de PSD în următoare guvernare, întrucât ni s-a spus că siguranța unui loc de muncă, din păcate, în zilele de astăzi a ajuns să lipsească cu desăvârșire. În mandatele noastre de parlamentari, vom avea în vedere:

– Siguranța locurilor de muncă prin investiții publice în economie și prin sprijinirea firmelor care PRODUC ÎN ROMÂNIA. Toate programele de sprijin pentru companii sunt condiționate de menținerea sau crearea de locuri de muncă.

– Scăderea impozitelor pe salariile mai mici de 6.000 lei, până la impozit ZERO pe salariu minim. Se face în prima zi de guvernare, prin creșterea sumelor deduse de la impozit. Impact de doar 0,2% din PIB, fără presiune pe mediul de afaceri.

– Sprijinirea salariaților cu copii: impozite mai mici pe salarii, vouchere pentru a lăsa copii la creșă ca să nu renunțe la job, vouchere pentru copiii școlari care nu au absențe, stimuli de reinserție în muncă și sprijin pentru achiziția în rate a unei locuințe.

– Creștere salariului minim pentru păstrarea salariaților în România, după modelul salariului minim european, până la 50% din salariul mediu brut pe economie.

– Creșterea graduală a pensiilor calculate pe contributivitate, odată cu creșterea veniturilor la bugetul de stat, din absorbția fondurilor europene, din creșterea investițiilor, din îmbunătățirea colectării taxelor și din stoparea risipei banului public, astfel încât creșterea economică să se regăsească și în buzunarele celor care au muncit cinstit o viață”, a spus Eduard Popica.

Material de propagandă electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda PSD – Organizația Județeană Vaslui, Cod mandatar: 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.