Liberalii fac politizare, useriștii vor depolitizare

Ironia face ca, pe când confrații cu care vor guverna în cazul cel mai bun pentru ei după alegerile de pe 6 noiembrie, și ne referim aici la cei din USR, au inițiat un proiect de lege privind depolitizarea învățământului (Citește USR dă startul depolitizării în învățământ: directorii de școli și inspectorii școlari din Vaslui ar putea avea interzis să ocupe o funcție politică), liberalii își numesc oameni în fruntea instituțiilor din educație.

Chiar ieri, pe furiș, fără să anunțe presa, liberalii vasluieni au definitivat politizarea învățământului vasluian prin numirea în funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar General (ISJ) Vaslui a unei educatoare de la Grădinița nr. 1 din Huși. Bineînțeles, este vorba despre o apropiată a președintelui Filialei Județene Vaslui a PNL, Nelu Tătaru, doctor în Huși, după cum se știe. Pe Mariana Cătănescu, așa cum se vede în imagine și pe fotografiile sale de profil de pe facebook, scrie mare „PNL” și mai scrie acum și „inspector general adjunct al ISJ Vaslui numit politic”.

Deci pentru useriștii vasluieni și nu numai care doresc depolitizare și profesionalizare în educație și alte domenii cineva ar trebui să vină cu sfaturi practice, utile de a umbla mai ușor cu pianul depolitizării pe scările ISJ-urilor, pentru că îi aud prietenii lor „de dreapta”, liberalii, și se supără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.