Pesedistul Alexandru Barbu va candida din partea PNL…

Primarul PNL al Bârladului va candida din nou, din partea PSD, pe când fostul viceprimar PNL candidează la PSD, în vreme ce viceprimarul PNL al Vasluiului candidează la PSD. În această logică …ilogică, Mihai Botez trasează „noua normalitate”, a traseismului: consilier personal al fostului președinte PSD Dumitru Buzatu să candideze la PNL…

Nu ar mai fi nicio surpriză dacă fostul consilier personal al fostului președinte al Organizației Județene a PSD și președintele al Consiliului Județean, pesedistul Alexandru Barbu ar candida la funcția de primar al municipiului Vaslui, pe care o râvnea, din partea PNL. Precedentele în materie de traseism politic sunt deja stabilite și sunt extrem de puternice și răsunătoare pentru a determina că acest fenomen, al traseismului, este prezent pentru următoarele alegerile locale mai mult decât oricând, în pofida, „principiilor și valorilor” pe care și politicienii vasluieni proclamă că le respectă și aplică.

În această ….dezordine de idei, spre amuzamentul susținătorilor săi, deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, stabilește „noua normalitate” și o logică …ilogică (logică, din punct de vedere al traseismului, atât de prezent deja; ilogic, din punct de vedere politici, ideologic și principial): „Așteptăm ca zilele viitoare PNL Vaslui să se sucească cu Vlada și sa-l anunțe candidat la primărie pe…BARBU, eterna speranță pesedistă”, scrie Mihai Botez, pe pagina sa de socializare. Asta după ce useristul șef al vasluienilor subliniază precedentele care îl îndreptățesc la această speculație, pe cât de amuzantă, pe atât de tristă: „La Bârlad, marele liberal Boroș candidează de la PSD. În replică fostul viceprimar PSD Petcu candidează de la PNL. La Vaslui, tocmai s-a anunțat că penelistul Braniște candidează de la PSD!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.