Tânăr bârlădean reținut de polițiștii pentru tentativă de furt

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei tentative la infracțiunea de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de furt calificat, în noaptea de 3-4 martie a.c., la o societate comercială de alimentație publică, din municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, sub forma tentativei, ar fi încercat să pătrundă, prin forțarea unui geam, într-un local din municipiul Vaslui, cu scopul de a sustrage bunuri din interior.

În aceeași zi, ca urmare a administrării probatoriului, față de acesta a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Tânărul cercetat a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a luat împotriva acestuia măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.