Primăria și Goscom SA Vaslui, în febra curățeniei de primăvară

Primăria Vaslui continuă activitatea de spălare a celor mai circulate străzi din oraș, activitate care se desfășoară noaptea, după ora 21, pentru a nu fi perturbat traficul. Pe lângă această activitate, lucrătorii Goscom SA Vaslui, firma de salubrizare a primăriei, lucrează la înfrumusețarea orașului, îndepărtând urmările iernii, în special materialul antiderapant de pe străzi și trotuare, și plantând primele flori de primăvară în parcuri și scuaruri.

Astăzi, 5 martie 2024, Poliția Locală Vaslui începe demersurile pentru eliberarea benzii întâi ocupate de mașini de pe str. Ștefan cel Mare, pe segmentul cuprins între intersecția acesteia cu str. Logofăt Tăutu (LIDL Cartier) și intersecția cu str. Nicolae Bălcescu (Casa de Cultură), astfel încât, în jurul orei 21.00, angajații SC Goscom Vaslui SA să poată trece la spălarea carosabilului cu utilajul specific. Nu este prima acțiune de acest fel, fiind deja spălate strada Traian și o bună porțiune din str. Ștefan cel Mare, dinspre Giratoriu ICIL către Centrul Civic și pe tronsonul aferent str. Republicii (din Crucea Gării) către Gară.

„Vă rugăm să sprijiniți agenții Poliției Locale Vaslui în demersul lor și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat! Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!”, este mesajul transmis de municipalitate. Activitatea de spălare a principalelor artere rutiere din municipiu va continua și în perioada următoare, pentru care Primăria va reveni cu informații actualizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.