Cupa orașului Negrești la tenis de masă, prima ediție

După municipiul Bârlad, care, din 2023, o competiție numită „Cupa Bârlad”, tenisul de masă este promovat și în orașul Negrești, primăria invitând locuitorii să participe la prima ediție a Cupei Orașului Negrești la Tenis de Masă.

Primăria orașului Negrești îi invită pe locuitorii orașului să participe la prima ediție a Cupei Orașului Negrești la Tenis de Masă, care va începe astăzi și va dura până duminică, 25 februarie 2024, la Sala de Sport „Maria Padurariu” din Negresti.

„Ești pregătit să îți demonstrezi abilitățile și să te întreci într-un mediu plin de energie și spirit sportiv? Înscrierile sunt deschise în perioada 9-20 februarie și sunt adresate tuturor celor cu vârsta peste 16 ani, cu domiciliul in zona Negresti si comunele invecinate”, a fost anunțul Primăriei Negrești, care preciza că se vor acorda cupe, medalii, diplome și premii în bani pentru câștigătorii competiției si nu numai.

„Vino să faci parte din istoria primului nostru turneu de tenis de masă!”, este chemarea adresată de conducătorii orașului Negrești. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.