„Am ajuns sa fim conduși de străini și sa fim vânduți străinilor”

„Am ajuns sa fim conduși de străini și sa fim vânduți străinilor”, scrie Eduard Popica, deputat PSD de Vaslui, comentând o declarație a Clotildei Armand, primarul Sectorului 1, în care spune, textual: „Occidentul nu mai are nevoie de religie, de această parte spirituală, de suflet”. „Ne pierdem valorile, tradițiile, religia”, continuă Popica.

„Occidentul nu mai are nevoie de religie, chiar dacă există încă mulți oameni… Dar nu mai are nevoie de partea aceasta spirituală, de suflet”. Este declarația primarului sectorului 1, Clotilde Armand, aleasă din partea USR, care nu a putut să-l lase indiferent pe fostul prefect de Vaslui Eduard Popica, actual deputat de Vaslui din partea PSD.  

„Câteodată îmi doresc să trăiesc cu impresia că totul este o mare regie, însă realitatea e cruntă. Ne pierdem valorile, tradițiile, religia. Am ajuns să fim conduși de străini și să fim vânduți străinilor”, scrie tănărul parlamentar al PSD, într-o postare pe pagina sa de socializare, după ce postează filmulețul cu declarația primarului USR.

„Cu USR-ul la putere nu mai avem nevoie de nimic ce e al nostru, de religie sau de educație ori de sănătate”, scrie, în continuare, Popica.

„Nu mai avem nevoie de cultură, de agricultură, de economie, dar avem nevoie de noua „corupție marginală” care are rolul ei, nu-i așa?”, își încheie mesajul Eduard Popica, cu referire la declarația liderul național al USR Dan Barna, care spunea într-un interviu că există o „corupție marginală” care nu numai că nu poate fi eradicată, dar își are un rol al său bine determinat, în România, ca și în societățile occidentale pe care, ca și Clotinde Armand, o idealizează…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.