REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Poliţiştii bârlădeni au reținut un bărbat de 35 de ani din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 35 de ani, din localitatea Popeni, comuna Zorleni, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 18 martie a.c., ora 17:55, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, persoana vătămată, un bătrân de 67 de ani, de o sumă de bani și bunuri personale. Infracțiunea s-ar fi produs la domiciliul din Popeni al persoanei vătămate, după ce, anterior, ce doi ar fi avut o dispută verbală, în zona unui local public.

Urmare a probatoriului adminstrat, în cursul zilei de astăzi, 19 martie a.c., poliţiştii au luat față de agresor măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.      

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.