Mihai Botez: „PSD pune tunurile pe orice ministru care începe reforma”

Cum PSD a contestat până acum în Parlament, prin moțiuni, doi miniști ai USR, ai Sănătății și Economiei, liderul USR Vaslui, deputatul Mihai Botez, nu putea rămâne indiferent. El acuză PSD că „vrea doar să facă zgomot” și încearcă să stopeze reformele acestora.

„Au trecut doar 3 luni de la votarea acestui Guvern, însă PSD este deja la a doua moțiune simplă”, scrie deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, pe pagina sa de socializare, după ce parlamentarii PSD au depus o moțiune împotriva ministrului USR al Economiei Claudiu Năsui. „Evident că PSD este deranjat de modalitatea în care Claudiu gestionează ministerul. Când erau la guvernare, pesediștii l-au susținut pe Dănuț Andrușcă la Ministerul Economiei, un personaj care cu greu putea să se exprime, darămite să mai gestioneze și un minister complex. Claudiu va performa la minister, iar moțiunea PSD va fi respinsă astăzi. PSD doar vrea să mai facă niște zgomot”, își explică punctul de vedere asupra planurilor PSD liderul USR de la Vaslui, calificând moțiunea PSD ca fiind „o moțiune fără sens și care nu se bazează pe nimic”.

Despre prima moțiune a PSD, împotriva ministrului Sănătății, Botez spune că motivația pesediștilor a plecat din faptul că acesta „a deranjat puțin rețelele împământenite în sănătate” și de aceea „s-a început operațiunea de a arunca cu noroi în el”.

Concluzia liderul USR Vaslui este că „PSD pune tunurile pe orice ministru care începe reforma”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.