Începe construcția unei noi creșe în municipiul Vaslui

Astăzi, 10 martie 2021, încep lucrările de execuție a obiectivului din proiectul „Extinderea infrastructurii pentru educație antepreșcolară din municipiul VASLUI – construcția și dotarea unei creșe noi în municipiul VASLUI”, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cu o valoare totală de 7.019.816,11 lei.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de construirea și dotarea unei creșe cu program prelungit pentru un efectiv de maximum 72 de antepreșcolari, cu un regim de înălțime parter (conform normativelor în vigoare) și un funcțional coerent, adaptat standardelor actuale de sănătate publică, siguranță la incendiu, siguranță în exploatare, situată în intravilanul municipiului Vaslui, strada Dimitrie Bolintineanu.

Termenul finalizării lucrărilor de execuție este de 15 luni.

Anterior, amplasamentul viitoarei creșe din municipiu a fost predat constructorului și dirigintelui de șantier în prezența reprezentantului Primăriei municipiului Vaslui, viceprimarul Lucian Braniște și a managerului de proiect, Bogdan Cristea.

Cu convingerea că acest obiectiv de interes maxim pentru comunitate va fi finalizat în termenul propus și cu respectarea tuturor standardelor de calitate asumate, urez succes constructorului și echipei de management de proiect. Deschiderea acestei creșe în anul viitor va fi un motiv de bucurie pentru zeci de părinți din municipiul nostru, ca și pentru noi, autoritatea publică locală, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Purtător de cuvânt,

prof. Clitemnestra-Geanina TOFAN

Primăria municipiului Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.