Senatoarea Gabriela Crețu, revoltată pe atitudinea nedemocratică a premierului Cîțu

Dezbaterea bugetului pe anul 2021 în plenul reunit al celor două camere a început cu discursul premierului din partea PNL Florin Cîțu care o-a salutat numai pe parlamentarii din partea partidelor aflate în coaliția de guvernare.

Această atitudine a primului ministru liberal a revoltat-o pe senatoarea PSD Gabriela Crețu, care a constatat pe pagina sa de socializare: „Premierul României – nu contează cum îl cheamă și din ce partid este – a început discursul salutând doar pe membrii coaliției de guvernare. Nu s-a adresat și opoziției…”.

Gestul liberalului ajuns prim ministru al României, nefiresc pentru reprezentantul unui guvern care conduce o țară „democratică” a revoltat-o pe senatoarea PSD, care a scris: „Nu mi-am imaginat niciodată că într-o țară civilizată, zis democratică, în fața reprezentanților națiunii, un premier poate să procedeze astfel. Cîțu… Dar reprezintă un partid care uită că e creat în 2014 și se revendică de la brătieni…”. 

În continuare, parlamentarul PSD a mai arătat: „Că banii tuturor vor fi împărțiți discreționar, doar unora, nu mai e de mirare. Nici să-i salute pe toți, deși era gratis dar nu degeaba, nu s-a străduit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.