USR PLUS: Alianța cu un program de guvernare complet și o echipă integră

În cei 4 ani de reprezentare parlamentară, Uniunea Salvați România nu s-a îndepărtat nici un moment de la idealurile inițiale cu care au intrat în politică.

Eliminarea pensiilor speciale, a privilegiilor precum imunitatea parlamentară, dar și reforma sistemului electoral sunt idei pe care le-au susținut în 2016. O serie de împrejurări nefericite a făcut ca majoritatea parlamentară aleasă la acea vreme să fie una anti-reformistă. Însă este mai mult decât clar că USR și mai apoi, USR PLUS, au revoluționat modul în care privim politica și discutăm despre aceasta.

În timp ce pentru mulți, politica era o necunoscută, USR PLUS a făcut-o cunoscută. În timp ce cetățenii nu știau care sunt reprezentații lor din Parlament, USR PLUS a reușit să arate că aceștia vin, de multe ori, să legifereze doar în propriul interes.

Micul partid care intra pentru prima dată în Parlament acum 4 ani s-a transformat într-o adevărată forță națională și județeană care, indiscutabil, a schimbat modul în care ne raportăm la reprezentanții noștri.

USR PLUS este o organizație mai bună și mai pregătită decât acum 4 ani, dar cu aceleași idealuri de a veni să muncească în interesul cetățeanului și numai al cetățeanului. Pentru alegerile din 6 decembrie 2020, USR PLUS a venit cu cel mai complet program electoral dintre toate partidele. Acesta poate fi citit aici www.usrplus.ro, atât în forma lungă, cât și sub forma celor 40 de angajamente cheie pe care USR PLUS va fonda viitoarea guvernare.

Vasluienii și românii pot da acum votul unei echipe care are un program de guvernare solid, reprezentanți integri și pregătiți și care vor lucra doar în interesul lor.

Fără doar și poate, după multă vreme, românii pot merge la urna de vot pentru a pune ștampila pe o opțiune pozitivă.

Românii nu trebuie să mai aleagă, în sfârșit, răul cel mic. Românii pot alege USR PLUS.

Material de propagandă electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Alianței USR PLUS – Filiala Vaslui, Cod mandatar: 11200021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.