Mihai Botez – Raport după 4 ani de mandat

Deputatul USR Mihai Botez și-a lansat raportul după 4 ani de activitate. Acesta cuprinde detalii despre activitatea sa din Parlament și din județ, precum momentele cele mai importante din mandatul său.

“Am venit în fața vasluienilor cu un raport care spune mai mult decât ar spune câteva cifre seci. Cine dorește să vadă activitatea în cifre, o poate face oricând pe www.cdep.ro. Acest raport, în schimb, reprezintă imaginea a 4 ani de muncă continuă la nivel județean, de unde am început și unde am ajuns și cum am reușit să fim o adevărată alternativă pentru vasluieni.” declară deputatul.

Raportul vorbește despre campanii precum Fără Penali în Funcții Publice, inițiative legislative promovate, precum și despre activitățile desfășurate în județ.

“Politica s-a schimbat odată cu intrarea USR în Parlament de acum 4 ani – acesta este un lucru care nu poate fi negat de nimeni, nici de adversarii politici. Acum, Alianța USR PLUS este pregătită să schimbe din temelii România și să contribuie la reformarea statului. Vom continua să fim cea mai bună alternativă pe care o au vasluienii și românii și vom continua să transparentizăm politica și să îi implicăm mai mult pe cetățeni.

Voi rămâne același politician transparent, indiferent de ce îmi rezervă viitorul, iar acest raport este dovada acestei transparențe, menținută pe tot parcursul mandatului” a completat Mihai Botez.

Raportul poate fi citit aici https://bit.ly/36taMrW în format electronic.

Material de propagandă electorală publicat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Alianței USR PLUS – Filiala Vaslui, Cod mandatar: 11200021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.