Trebuie să-i alegem pe cei care vor să construiască o societate echitabilă și sigură

Stimați cetățeni ai județului Vaslui,

Mai este puțin timp până pe 6 decembrie, când în ziua votului românii își aleg viitorul într-o țară care trebuie să fie puternică și liberă, un motiv de mândrie și identitate națională.

Cu toții ne punem speranța că va veni timpul când vom depăși această perioadă de criză sanitară, foarte grea, extrem de apăsătoare și tulbure pentru fiecare dintre noi. Că putem reveni la proiectele noastre de suflet, la școală, la serviciu sau oriunde altundeva fără să mai existe vreo amenințare. În acest context, cred că avem mai multă nevoie ca niciodată de o viziune sănătoasă, de a fi uniți și cu demnitate, să manifestăm apropiere față de semenii noștri și nu ură și dezbinare cum ne îndeamnă alții. Dincolo de aceste deziderate, trebuie să-i alegem pe cei care vor să construiască o societate echitabilă și sigură, care pot continua munca de modernizare a societății românești, într-un proces responsabil prin care țara, județul, orașul, cartierul, strada și serviciile publice să cunoască îmbunătățiri evidente cu un impact asupra condițiilor de trai.

În acest sens, susțin ideea că administrația publică locală trebuie să fie suplă, proactivă cu un caracter participativ – cetățenesc, sprijinită prin legi bune și de bugete corespunzătoare pentru investiții și lucrări de modernizare a comunităților în care trăim. Dar pentru asta avem nevoie  și de o administrația centrală ergonomică și eficientă care să fie transparentă și orientată către oameni. Avem nevoie de ținte comune prin conexiunea permanentă între instituțiile publice locale și centrale, Parlament și Guvern în vederea elaborării politicilor publice privind gestionarea programelor și a proiectelor de dezvoltare care să aibă ca rezultat final creșterea standardelor de viață pentru locuitorii Județului Vaslui.

Simt că datoria noastră este ca împreună să milităm pentru o cale îndreptată spre performanță și inovare, fără să ne pierdem de credința noastră, de valorile vetrei strămoșești, de obiceiurile și tradițiile lăsate moștenire de înaintașii noștri, să facem cinste bunicilor și părinților noștri și să fim mândri de valorile noastre în lumea largă. Desigur că în puterea noastră stă să promovăm bunătatea, bunăstarea și respectul între generații. Prin toate aceste lucruri vom reuși să asigurăm parcursul ascendent al comunității noastre și al reconstrucției societății românești.

Pentru mine alegerile parlamentare reprezintă un adevărat test de maturitate și de aceea,  pe 6 decembrie voi merge la vot cu credință în suflet și cu speranța că aceasta țară va avea șansa unei cârmuiri demne și parte de conducători care îi vor respecta pe toți românii fără nicio părtinire.  

Cu această dorință voi merge la vot și sunt convins că Județul Vaslui va avea cea mai bună echipă în Parlamentul României.

Stimați concetățeni, vă adresez îndemnul să ieșiți la vot și să alegeți cei mai buni reprezentanți pentru Județul Vaslui.

Cu mulțumiri și considerație,

                     Prof. Caragață Valeriu

                     Candidat la Senatul României

                     Partidul Social Democrat Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.