Senatoarea PSD Gabriela Crețu primește susținerea socialiștilor vasluieni

Într-o postare pe pagina sa de facebook senatoarea Gabriela Crețu, candidata de pe prima poziție la Senat din partea PSD Vaslui, spune că a primit susținerea socialiștilor vasluieni „pur-sânge”, adică a celor care fac parte din Organizația Județeană Vaslui a Partididului Socialist Român:

„Militanții și simpatizanții Partidului Socialist Român din judetul Vaslui sunt rugați de conducerea națională a partidului lor să aibă încredere în mine și să mă voteze! Candidez pe listele PSD, cap de listă la Senat!  PSR a reușit să aibă liste de candidați în 27 de județe. În celelalte, se recomandă votul în funcție de propria conștiință! Cu o excepție!

Le mulțumesc din suflet pentru recunoașterea unui lucru pe care îl știu toți dar îl tac! Am fost, sunt și voi fi vocea celor pe care nu-i mai ascultă demult cei care dețin puterea! Uneori reușesc să mișc lucrurile! Alteori, nu! Pentru că deciziile se iau întotdeauna cu majoritate de voturi! Iar reprezentanții celor mulți sunt puțini!

Pe 6 Decembrie aveți o stampilă! Putem fi mai mulți!”

Material de propagandă electorală realizat de SC Anonimus General Media SRL la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.