„DREPTATE pentru județul Vaslui!”

„ALDE și PRO România și-au unit forțele într-un singur partid, PRO România”, a anunțat deputatul Daniel Olteanu într-o postare pe pagina sa de socializare. „De mai bine de o lună, atât cât a trecut de la momentul acestei fuziuni, suntem o singură voce, a românilor care vor și trebuie să iasă din această criză. Sănătoși, cu familiile tefere, cu aceleași locuri de muncă și, mai presus de toate, hotărâți să facem din România țara care ține cu românii ei!”, a mai spus parlamentarul vasluian.

„Se împlinește acuși un an de când deciziile haotice ale Guvernului PNL aduc România, cu fiecare zi, mai aproape de marginea prăpastiei, iar pe români, în pragul disperării. Ne-am unit să fim mai puternici în fața lipsei de pricepere și de asumare a actualilor guvernanți, care dau vina pe români pentru orice, și care nu pot face mai mult decât să ne închidă cu totul, dar asta numai după ce își vor termina de numărat voturile în data de 6 decembrie”, le spune Olteanu vasluienilor.

Deputatul arată că partidul pe care îl reprezintă, prin candidații săi, reprezintă cu adevărat o alternativă pentru ca județul Vaslui să recupereze în viitorul apropiat decalajele de dezvoltare față de alte județe ale țării: „Dacă, la nivel de țară, PRO România și-a asumat deja un program de guvernare prin care să scoatem România din criză, la nivel local, ne-am asumat să facem dreptate pentru județul Vaslui. E un obiectiv pe care mulți îl cred imposibil, dar pe care l-am avut în vedere și în ultimii patru ani, ca deputat, și pentru care acum îl am alături pe colegul meu, economistul de talie internațională Gelu Diaconu. Un „tehnocrat” de forță, demn de această formulă de adresare cu care sunt etichetați zilele astea o mulțime de habarniști. Împreună venim în fața vasluienilor cu o promisiune: vom face tot ce ține de noi pentru ca, în următorii ani, decalajele de dezvoltare din județul Vaslui să fie o prioritate pentru Guvern. Și vom cere aplicarea soluțiilor noastre, pentru că ele există, de la fiscalizare redusă până la demararea unor mari investiții!”.

Singurul parlamentar vasluian care și-a asumat implementarea unui proiect de importanță uriașă pentru județul Vaslui spune că își va duce mai departe efortul, pentru ca Drumul Expres Tișița – Albița să devină realitate: „În ce mă privește, voi continua să lupt pentru ca Drumul Expres Tișița – Albița, mai cunoscut ca «Autostrada Vasluienilor», să meargă mai departe, de la etapa Studiului de Fezabilitate (în care se află acum!), la cea a construcției efective în teren. În primul mandat am reușit să obțin finanțare pentru documentația tehnică, contractul s-a semnat în Bârlad, acum îmi propun să continui demersurile pentru vasluieni: să mă asigur că nu va fi departe ziua în care vom avea primul kilometru de asfalt pe acest drum de mare viteză, singurul din județ!”.

„Vreau să le mulțumesc încă o dată celor care au încredere în mine, în Gelu Diaconu și în echipa PRO România Vaslui! Suntem a treia forță politică din județ (și a treia de la nivel național!) și, mai presus de asta, ne unește credința că putem și vom face DREPTATE pentru județul Vaslui! Așa să ne ajute Dumnezeu!”. Astfel își încheie mesajul către vasluieni deputatul Daniel Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.