PNL dă lovitura fatală pentru micii producători locali, agricultori, fermieri, și își bate joc de consumatorii de produse românești

Ne-au închis spitalele, școlile și bisericile, acum ne închid și piețele agroalimentare!

PNL dă lovitura fatală pentru micii producători locali, agricultori, fermieri, și își bate joc de consumatorii de produse românești.

Practic, în loc să salvăm economia noastră și să ieșim cât mai repede din criză, Guvernul PNL ne obligă să ne facem cu toții cumpărăturile la supermarket. Adică să îngrășăm pușculița unor firme străine și să-i ajutăm pe alții, mai bogați decât noi, să rămână cu economiile pe linia de plutire.

Închiderea piețelor are ca efect aglomerarea supermarketurilor și îngrășarea profiturilor acestora, în timp ce agricultorii și fermierii români vor fi nevoiți să-și arunce produsele perisabile!

De ce? Pentru că actualii lideri ai PNL nu sunt în stare să gestioneze criza sanitară. Iar când nu știi ce să faci, închizi totul și te speli pe mâini de responsabilitate.

# PNL, SE POATE SĂ ÎNCHIZI ROMÂNIA!

# PNL, SE POATE să duci toți clienții în lanțurile de supermarketuri și să le îngrași profiturile!

# PNL, SE POATE să pui lacăt pe piețe, să „omori” agricultorii și fermierii români și să-i lași, în criză, fără piață de desfacere!

Rușine, PNL!

Dacă unii mai aveau îndoieli, acum ne-am lămurit cu toții: cu fiecare zi în care PNL „guvernează”, CRIZA din România se adâncește!

Soluția e simplă: fiecare autoritate locală are Poliție Locală și mijloace prin care să asigure respectarea măsurilor anti-Covid în piețe! Lăsați piețele deschise! Nu omorâți producătorul român!

#PRORomânia #ScoatemRomâniaDinCriză

Daniel Olteanu, candidat Pro România pentru Camera Deputaților

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.