Candidatul PNL Vaslui la Primărie, Tudor Polak, pe șantier: „Trebuie să îi ținem la noi în oraș pe cei calificați în domeniul sanitar!”

20 de apartamente cu două camere, cinci garsoniere și cinci apartamente cu trei camere vor fi predate la cheie medicilor care lucrează la Spitalul Județean de Urgență, peste doar un an. Lucrările la blocul ANL din Zona Industrială se desfășoară în ritm alert, ieri, directorul adjunct al ANL, Gabriel Stanciu, și secretarul de stat din Ministerul Muncii Tudor Polak dând garanții că investiția va fi dusă la îndeplinire în condițiile stabilite.

„Am ținut legătura permanent cu domnul director, pentru că aceste investiții pentru specialiștii în sănătate, mai ales în contextul crizei sanitare actuale, sunt extrem de importante. Este nevoie să îi atragem și să îi ținem la noi în oraș pe cei calificați în domeniul sanitar”, a spus Tudor Polak, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și președintele Organizației Municipale Vaslui a PNL, candidat din partea acestei formațiuni la funcția de primar, care, ieri, a primit vizita directorului adjunct al Agenției Naționale a Locuinței, Gabriel Stanciu. Împreună, cei doi au verificat stadiul lucrărilor la blocul de locuințe destinat cadrelor medicale care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, construcție care se va ridica în Zona Industrială.

Clădirea va cuprinde 20 de apartamente cu două camere, cinci garsoniere și cinci apartamente cu trei camere și va fi finalizată peste 12 luni. „Prin astfel de investiții, venim în sprijinul specilialiștilor din sănătate, ținând cont de vremurile pe care le trăim. Se lucreză intens aici și sperăm că se vor face mult mai multe proiecte de acest fel. Spun asta pentru că ANL are prevăzută suma de 3 miliarde pentru construirea a 10 mii de unităși locative destinate specialiștilor, din sănătate și învățământ, și un miliard pentru locuințe destinate tinerilor”, a spus Gabriel Stanciu, care a arătat că, la nivel național există în prezent 87 de lucrări în desfășurare, iar în următoarea lună vor fi demarate alte 27 de lucrări.

(Articol de propagandă electorală executat de SC Anonimus General Media SRL La comanda PNL Vaslui. Cod mandatar: 21200012)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.