CSM Vaslui rămâne în Divizia A

CSM Vaslui rămâne în Liga Zimbrilor, terminând barajul pentru promovare/menținere în prima ligă de la Focșani fără înfrângere: 37-30 vineri, cu CSM Oradea; 25-24 sâmbătă, cu CSM Făgăraș și 31-31 duminică, cu Steaua București.

Formația antrenată de Ovidiu Mihăilă și Bogdan Pralea a terminat turneul de la Făgăraș pentru menținerea în prima ligă a handbalului românesc fără înfrângere, pe poziția a doua, la egalitate de puncte cu Steaua București, câștigătoarea barajului, dar cu un golaveraj inferior.

În ultimul meci, de duminică, cu Steaua, vasluienii au obținut un egal, scor 31-31, după ce cu o zi înainte, sâmbătă, s-au impus în fața CSM Făgăraș, scor 25-24.

Pentru formația vasluiană urmează pauza, în care conducerea clubului va încerca să rezolve cât mai repede problema staff-ului tehnic, după ce Ovidiu Mihăilă a anunțat că nu va mai continua la gruparea vasluiană, dar și să formeze lotul cu care să abordeze noul sezon al Ligii Zimbrilor.

De altfel, ca şi la feminin, în liga masculină s-au salvat echipele din primul eşalon.

Vineri, s-au înregistrat rezultatele Steaua Bucureşti – CSM Făgăraş 40-31 şi CSM Vaslui – CSM Oradea 37-30, după ce, în ambele jocuri, divizionarele secunde au ţinut aproape în primele 30 de minute.

Sâmbătă, Steaua a surclasat-o pe CSM Oradea (41-26), în timp ce CSM Vaslui a câștigat în final cu emoții, fiind condusă cu 23-21 de CSM Făgăraş în minutul 55, pentru ca vasluienii să întoarcă rezultatul, 25-24.

Duminică, s-au disputat meciurile Steaua – Vaslui 31-31 şi Făgăraş – Oradea 29-36.

Pe primele două locuri în baraj, Steaua şi Vaslui au rămas în Liga Zimbrilor, în timp ce Oradea şi Făgaraş vor evolua încă un sezon în Divizia A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.