La volan cu un permis nerecunoscut de legea română

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un cetățean din SUA, care a prezentat la controlul de frontieră un  permis de conducere nerecunoscut de statul român.

În data de 17 martie a.c., în jurul orei 13.50,  în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, un cetățean SUA, în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autorităţile din Arkansas, având imprimate datele și fotografia sa, document ce nu este recunoscut de statul român și un permis de conducere internațional, de tip fantezist.  

Colegii noștri au efectuat verificări specifice, în urma cărora s-a concluzionat că bărbatul nu este posesor de permis de coducere internațional emis de autoritățile din SUA.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun.

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ IAŞI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.