Aflat fără drept la volan, sancționat penal de polițiștii de frontieră hușeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Cehia.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere,  motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice, s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat, fără drept de a conduce, pentru încălcări ale regimului juridic al circulației rutiere pe raza localității Toplița, județul Harghita.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

INSPECTORATUL TERITORIAL AL POLIŢIEI DE FRONTIERĂ IAŞI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.