CSM Vaslui, finala pentru accederea în play-off

Astăzi, sâmbătă, 16 martie 2024, CSM Vaslui revine în campionatul Ligii 3, seria 1, cu un meci pe Stadionul Municipal, în fața liderului CSM Bucovina Rădăuți. Partida are loc de la ora 15, iar intrarea este liberă. Jucătorul Vasile Buhăescu crede că ultimele meciuri din sezonul regular trebuie tratate cu maximă atenție, pentru că echipa vasluiană nu are voie să piardă, pentru a fi sigură de prezența în play-off-ul Ligii 3.

Partida cu CSM Bucovina Rădăuți de astăzi este considerată de vasluieni drept o adevărată finală pentru accederea în play-off.

„Ne așteaptă un meci extrem de dificil cu liderul campionatului, dar cred că modul în care ne-am pregătit din ianuarie până acum, ne dă toate speranțele că vom face un meci foarte bun. Este un meci decisiv pe care îl așteptăm de foarte mult timp. Personal e un nou pas în carieră și cred că o accedere în play-off va demonstra că am făcut o alegere excelentă!”, a spus Vlăduț Mocanu, noua achiziție a echipei noastre, care cheamă fanii să fie prezenți în număr mare la stadion pentru a susține echipa în lupta pentru atingerea obiectivului, accederea în play-off:

„Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion sâmbătă pentru a ne susține în vederea asigurării unui loc în play-off”.

„Cu patru puncte suntem sigur în play-off. Avem nevoie de maximă concentrare pentru a ne atinge obiectivul”, a spus și căpitanul vasluienilor. Vasile Buhăescu.

„Având în vedere că jucăm cu echipa de pe primul loc, o să fie foarte greu. Sperăm ca jocul nostru să fie unul bun, pentru a câștiga. Personal cred că Bucovina Rădăuți este cea mai puternică echipă din serie”, a mai spus Vasile Buhăescu.

În afară de jocul cu Bucovina Rădăuți, CSM Vaslui mai are de jucat cu FC Bacău, în deplasare, în ultima etapă a sezonului regular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.