Cum a lăsat PSD Vaslui elevii vasluieni fără lapte și corn!

Cătălin Mîndru, viceprimarul municipiului Vaslui, atrage atenția asupra unei situații ce are loc în școlile din municipiul Vaslui. În ședința din 24 august 2023 a CL Vaslui, viceprimarul Mîndru atrăgea atenția asupra necesității ca implementarea programului „Laptele și cornul” să fie preluată de Consiliul Local Vaslui.

„Am insistat atunci să ne concentrăm pe două componente. Una a fost aceea a asumării implementării, a doua cea a calității implementării. USR Vaslui a propus ca o parte din implementarea acestui proiect să fie preluată de UAT Vaslui. Consiliul Local a refuzat propunerea mea, iar în acest moment, produsele alimentare nu se găsesc pe băncile școlilor.” a subliniat președintele filialei locale USR Vaslui.

Cătălin Mîndru a indicat cum, procedurile de achiziție trebuiau să se desfășoare la nivelul Consiliului Județean Vaslui.

„Consiliul Județean Vaslui, controlat de PSD, a avut alte preocupări decât cele ce țin de bunăstarea elevilor, fapt văzut prin acțiunile procurorilor DNA de la finalul anului trecut. Pentru mine este clar, dacă vrem să avem instituții locale și centrale care să se concentreze pe elev, atunci PSD trebuie scos din procesul decizional.” a completat viceprimarul USR.

Nu în ultimul rând, în ultima ședință a Consiliului Local Vaslui, Cătălin Mîndru a subliniat necesitatea ca o decizie să fie luată privind programul „Masă Sănătoasă”.

„Am propus același mecanism pentru programul Masă Sănătoasă, care ar permite elevilor să aibă acces la o masă în școală încă din prima zi a anului școlar. Nu ne dorim să vedem cum în fața noastră, PSD comite aceeași greșeală. Îi invit pe toți factorii decizionali să se gândească la elevi, nu la interesele politicianiste.” a conchis Cătălin Mîndru.

Prin acțiunile din teren, prin intermediul hotărârilor depuse, USR Vaslui face în Consiliul Local o administrație în folosul vasluienilor, nu în folosul intereselor de partid.

Uniunea Salvați România Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.