Muzeul Județean: Expoziție studențească de grafică și pictură „Atelier”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Vaslui, vă invită miercuri, 6 martie 2024, ora 13:00, în Sala „Multimedia” a instituției, la vernisajul expoziției de grafică și pictură „𝑨𝑻𝑬𝑳𝑰𝑬𝑹” cu lucrări ale studenților masteranzi ai Facultății de Arte din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați.

Expoziția „𝑨𝑻𝑬𝑳𝑰𝑬𝑹” cuprinde lucrări semnate de studenții de la master anul I: Claudia-Andra Riza și Cosmin-George Caraman și de la master anul II: Andreea Gabriela Tudor și Gabriel Moldoveanu coordonați de profesorii: lect. univ. dr. Constantin-Adrian Corcăcel și de conf. univ. dr. Liviu-Adrian Sandu.

Proiectul expoziției „𝑨𝑻𝑬𝑳𝑰𝑬𝑹” promovează studiile academice în domeniul artelor plastice, ilustrând efortul, inspirația și creativitatea tinerilor masteranzi, ca parte a vieții artiștilor contemporani în abordarea diverselor stiluri și tehnici ale artei, pentru atingerea succesului profesional.

Vă așteptăm să admirați expoziția etalată pe simeza Sălii „Multimedia” a Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui în perioada 6 – 28 martie 2024.

Organizatorii acestei activități sunt:

Prof. dr. Ramona Maria Mocanu – managerul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui

Marian Antoniu – muzeograf la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui

Muzeul Judeţean “Ştefan cel Mare” din Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.