Concert extraordinar de Ziua Femeii, la Vaslui

Monica Anghel și Vlad Miriță revin la Vaslui pentru a concerta în spectacolul extraordinar „Din dragoste pentru femei” organizat de Primăria și Consiliul Local Vaslui. Nu sunt singurele nume mari ale muzicii românești ce vor fi prezente pe scena Sălii Polivalente, Luminița Anghel, Gabriel Dorobanțu și Paul Stratan urmând a completa omagiul muzical dedicat Zilei Femeii.

Ca în fiecare an, Primăria și Consiliul Local al municipiului Vaslui dorește să marcheze cum se cuvine Ziua Femeii, organizând spectacolul extraordinar „Din dragoste pentru femei”.

„Pentru că… vă căutăm cu gândul de câte ori ne e greu și sunteți departe…

Pentru că… ne înstăpâniți zilele între zâmbet și lacrimă…

Pentru că… ne ajutați să descoperim frumusețea ce ne înconjoară…

Pentru că… aduceți parfumul primăverii în fiecare zi a vieții noastre…

vă aducem în dar, dragi vasluience, concertul aniversar dedicat ZILEI FEMEII și vă așteptăm, ca de obicei, cu inima deschisă la acest moment festiv!”, este invitația transmisă doamnelor și domnișoarelor din municipiu de către organizatori, pe site-ul primăriei, invitație întărită de artiștii ce vor fi prezenți

pe scena Sălii Polivalente din Vaslui pe 7 martie, începând cu orele 18.00. Este vorba de Monica Anghel, Vlad Miriță, Luminița Anghel, Gabriel Dorobanțu și Paul Stratan. Însărcinat cu buna dispoziție este cunoscutul Cove, prezentatorul spectacolului. Intrarea este liberă.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.