„PSD și PNL, aceeași mizerie”

Deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că decizia de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare luată de cele două partide de la putere, PSD și PNL, este „un spectacol de prost gust”. „PNL și PSD, aceeași mizerie”, a spus Botez.

USR Vaslui a reacționat imediat, a doua zi, după anunțarea comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, făcută de conducerile celor două partide de la putere. În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul partidului, preşedintele USR Vaslui, deputatul Mihai Botez, a declarat că această decizie de comasare a alegerilor reprezintă un „spectacol de prost-gust”.
„Sub masca unei presupuse stabilităţi asigurate de PSD şi PNL, românii au văzut cum în faţa lor s-a montat un spectacol de prost-gust. Toate principiile democraţiei vor fi încălcate, inclusiv decizii ale CCR, doar ca domnul Ciucă şi PNL să fie salvaţi din groapa în care singuri s-au băgat. În acelaşi timp, deşi vor merge pe listă comună la alegerile europarlamentare, la alegerile locale vor merge separat. Să înţelegem că în campaniile din diversele localităţi din judeţul Vaslui dimineaţa se vor înjura în campania pentru primărie iar seara se vor împrieteni pentru a ne vorbi despre cât de bună este lista comună la europarlamentare? După tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, dar şi după decizia cinică de ieri, nu pot spune decât: PNL şi PSD, aceeaşi mizerie. Aceasta este concluzia pe care mi-o asum şi o transmit tuturor vasluienilor”, a declarat Mihai Botez.

Liderul USR a arătat că cele două partide nu au făcut decât să pretindă că urmăresc să facă economie la buget prin comasare, însă devansarea alegerilor prezidenţiale şi cele 4 tururi de scrutin la care trebuie să participe românii demonstrează că adevăratele scopuri au fost altele și nu se va face nicio economie la buget, dar , în schimb, se va crea haos.

„Românii au o alternativă la PSD – PNL. În timp ce stânga din România s-a comasat, Alianţa Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, reprezintă alternativa la struţo-cămila năşită de Ciucă şi Ciolacu. ADU va depune toate eforturile pentru ca românii să poată vota în cadrul alegerilor aşa cum era stabilit în calendarul original. Însă dacă planul comasării va merge până la capăt, românii trebuie să ştie că vor avea cu cine să voteze. USR şi ADU sunt alternativa pentru o societate incluzivă, o societate în care fiecare cetăţean trăieşte bine de pe urma muncii lui, cu un stat care îi oferă infrastructura pentru a se dezvolta, nu birocraţia pentru a-l sufoca. Asta înseamnă o Românie modernă pentru care vom lupta”, a mai spus Botez.

1 COMENTARIU

  1. Sunt de acord cu declaratiile facute de deputatul Mihai Botez referitoare la decizia de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare. Este evident ca aceasta decizie nu reprezinta altceva decat un spectacol de prost gust, in care cele doua partide de la putere, PSD si PNL, isi doresc sa isi salveze pozitiile politice. Aceasta comasare nu va face decat sa creeze haos si sa incalce principiile democratiei. In plus, nu se va face nicio economie la buget, asa cum au pretins aceste partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.