Alianța Dreapta Unită se declară „singura opțiune a vasluienilor care vor depesedizare”

Președinții filialelor județene ale partidelor care formează Alianța Dreapta Unită, Mihai Botez – USR, Maricel Gangu – PMP și Marius Arcăleanu – Forța Dreptei, au participat, la mijlocul acestei săptămâni, la o activitate comună de coordonare și analiză politică. Ei au declarat noua alianță „alternativa reală la corupții din PSD”.

„Alianța Dreapta Unită este singura opțiune a tuturor vasluienilor care vor DEPESEDIZARE. Este alternativa reală la corupții din PSD, la caracatița Buzatu și la pericolul minciunilor rusești ale AUR”, au declarat președinții filialelor partidelor care formează Alianța Dreapta Unită, dipă ce au participat la o activitate comună de coordonare și analiză politică care a avut ca scop analiza mediului politic zonal. În cadrul activității s-au trecut în revistă prioritățile pentru perioada următoare și s-a setat cadrul pentru colaborare și acțiuni „la firul ierbii” pentru organizațiile din municipii și comune.

„Dreapta Unită reprezintă garanția că România rămâne parte din Europa și că modernizarea țării va continua. Prioritățile noastre în sănătate și educație, modernizarea județului cu fonduri europene cheltuite eficient și cu impact sunt și prioritățile Vasluienilor”, a declarat Maricel Gangu, președintele Partidului Mișcarea Populară Vaslui.

„Avem nevoie să schimbăm urgent administrația județului Vaslui. Alianța Dreapta Unită are profesioniștii care știu unde trebuie intervenit, are gospodarii care știu unde să pună umărul pentru rezolvarea problemelor cetățenilor”, a spus Marius Arcăleanu, președintele Forța Dreptei Vaslui.

„Suntem pregătiți să dăm totul și să câștigăm pentru vasluieni. Buzatu-portbagaj și rețeaua pesedistă trebuie să rămână doar o amintire urâtă! România are nevoie de oameni cu scaun la cap, nu de baroni corupți și  de scandalagii pro-ruși care fac spectacole de circ în momentul în care îi întrebi de soluții”, a susținut deputatul Mihai Botez, președinte Uniunii Salvați România Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.