„Astfel de imagini trebuie să vedem și în Vaslui”

În preajma aprobării bugetului municipiului Vaslui pe anul 2024, viceprimarul Cătălin Mîndru prezintă o imagine ideală pentru municipiul Vaslui, arătând că partidul din care face parte, USR, a propus în Consiliul Local finanțarea reabilitării curților școlilor generale și a liceelor.

„Curtea școlii este locul care a generat pentru fiecare dintre noi amintiri ce nu pot fi șterse vreodată. Ea întregește ca imagine și funcționalități ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi ȘCOALA. Consilierii locali USR din Vaslui au propus Consiliului local finanțarea reabilitării curților școlilor generale și a liceelor din oraș”, scrie viceprimarul municipiului Vaslui, Cătălin Mîndru, pe pagina sa de socializare, arătând că „astfel de imagini ca cele prezentate aici TREBUIE să vedem și în Vaslui!”.

„Dezbaterile pentru aprobarea bugetului orașului au intrat pe ultima sută de metri. Consilierii locali USR propun investiții necesare vasluienilor. Reabilitarea curților unităților școlare (grădinițe și școli generale), construire spații de recreere și agrement pe strada Ceramicii și Metalurgiei precum și realizarea unor zone de umbrire a parcurilor de joacă pentru copii reprezintă o parte dintre amendamentele consilierilor locali USR la proiectul privind bugetul Vasluiului”, a mai spus viceprimar USR al municipiului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.