CSM Vaslui, înfrângere clară în fața CSM Constanța

În etapa a 16-a a Ligii Naționale de handbal, CSM Vaslui a întâlnit în deplasare CSM Constanța, în fața căreia a pierdut cu 31-22, îndepărtându-se, astfel, și mai mult de obiectivul salvării de la retrogradare.

Constănțenii au dominat partida cu vasluienii, impunându-se clar, iar astfel CSM Constanța a obținut cea de-a 13-a victorie în acest sezon al Ligii Zimbrilor, după o repriză secundă controlată cu autoritate.

După un joc strâns timp de 40 de minute, CSM Constanța a făcut diferența, cu 6 reușite consecutive, de la 21-20 la 27-20, la capătul a 14 minute fără gol primit. „Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim tuturor celor care au susținut echipa! Marți, 13 Februarie, de la 19.45, îi așteptăm din nou în tribune, la marele meci cu Fuchse Berlin, din Main Round-ul European League! Hai, Constanța!”, a fost mesajul de după meci al celor de la CSM Constanța.

În urma acestui nou succes, CSM Constanța a ajuns la 40 de puncte acumulate și continuă să se afle pe locul doi în clasament, având 13 victorii, un egal și o înfrângere în 16 meciuri, în vreme ce CSM Vaslui ocupă ultimul loc, cu șanse tot mai mici la salvarea de la retrogradare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.