Primele echipe din Vaslui și Suceava se vor întâlni în barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorţi, duelurile din barajul de promovare în Liga a III-a, ediţia 2024-2025. Astfel, campioana județului Vaslui va întâlni campioana județului Suceava în barajul pentru promovarea în Liga a III-a, programat în dublă manșă, pe 16 iunie (turul – la Suceava) și 23 iunie (returul – la Vaslui).

În județul Vaslui, în acest moment, pe primul loc în Liga a IV-a se află Sporting Comstar Vaslui, cu 28 de puncte, urmată de CSO Negrești, cu 21 de puncte, Sporting Banca și Flacăra Muntenii de Sus, cu câte 20 de puncte.

În județul Suceava, la jumătatea sezonului, în Liga a IV-a suceveană pe primul loc se află Juniorul Salcea, la egalitate de puncte cu Şoimii Gura Humorului, urmate la un punct de Juniorul Suceava.

Asociația Județeană de Fotbal Vaslui va trebui să comunice către Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal, până pe 9 iunie, numele echipei calificată la barajul de promovare și să transmită copia Certificatului de Identitate Sportiv (CIS) al acesteia.

La barajul de promovare are dreptul sa participe doar prima clasată la finalul campionatului Ligii a IV-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.