CSM Vaslui începe anul cu o victorie foarte importantă

Echipa de handbal a municipiului Vaslui, CSM, a reușit să se impună, pe teren propriu, în primul meci din acest an, cu scorul de 31 la 28, după o partidă intens disputată cu CSA Steaua București, în cadrul etapei a 15-a a Ligii Zimbrilor.

Jucătorii de la CSM Vaslui, antrenați de Ovidiu Mihăilă și Bogdan Pralea, au reușit, sâmbătă, să se impună acasă în fața celor de la CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 31 la 28 după o partidă extrem de disputată în cadrul etapei cu numărul 15 din Liga Zimbrilor.

Încurajați de un public numeros prezent în Sala Polivalentă, vasluienii au avut una dintre cele mai bune evoluții din acest sezon, reuşind să controleze confruntarea, conducând la pauză cu scorul de 16 la 15.

Deși au remizat în turul campionatului (33-33), de data aceasta vasluienii au fost mult mai determinați, rezultatul, dar mai ales jocul oferindu-le argumente pentru speranța că vor putea evita retrogradarea.

Cu acest rezultat și punctele câștigate, CSM Vaslui ajunge la 8 puncte acumulate în acest sezon, poziționându-se la două puncte de primul loc care duce la barajul de menținere în prima ligă (ocupat de „U” Cluj) şi la 6 puncte de primul loc care asigură salvarea (ocupat de SCM Politehnica Timişoara).

„Ce meci, ce atmosferă în polivalenta vasluiană! Un meci trăit cu sufletul la gură, extrem de echilibrat, dar controlat în mare parte de băieții noștri, care s-au mobilizat exemplar și au demonstrat că-și doresc victoria. Cu o tribună plină, vasluienii au oferit spectacol pe teren și au obținut primul succes de acasă, al doilea stagional, victorie de moral fiindcă ne așteaptă alte finale în această a doua parte de campionat, pentru a ne atinge obiectivul – menținerea în Liga Zimbrilor!”, au scris cei de la CSM Vaslui pe pagina de socializare a clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.