CSM Vaslui reia Liga Zimbrilor acasă, cu Steaua și o nevoie diperată de puncte

Echipa de handbal CSM Vaslui îi invită pe vasluieni la primul meci din acest an, care va avea loc sâmbătă, 3 februarie 2024, cu Steaua București, echipă aflată pe locul 10. Vasluienii au nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea, echipa ocupând ultimul lor cîn Liga Zimbrilor, cu doar 5 puncte.

„Sâmbătă, 3 februarie 2024, ora 18.00, suntem ALĂTURI de echipa noastră, la primul MECI oficial din acest an! CSM Vaslui – Steaua București, la Sala Polivalentă Vaslui. Împreună Suntem CSM VASLUI”, scriu cei de la CSM Vaslui, înainte de primul meci din acest an, etapa a 15 a Ligii Zimbrilor fiind programată pentru weekendul viitor. Meciul cu Steaua București, echipă aflată pe locul 10, primul neretrogradabil, este programat pentru ziua de sâmbătă, 3 februarie 2024, ora 18, și este unul cât se poate de important, în condițiile în care vasluienii se află pe ultimul lor, cu doar 5 puncte și trebuie să lupte pentru a acumula cât mai multe puncte pentru a evita retrogradarea.

Așadar, echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă și Bogdan Pralea are nevoie disperată de puncte.

„Pentru noi, prima parte de campionat a fost cu ghinion, câteva greșeli personale făcând să pierdem o serie de jocuri importante, atât de necesare pentru a obține puncte și a fi mai sus în clasament. O luăm de la capăt și va trebui să ne concentrăm mai mult și să luptăm mai mult pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare. Meciul cu Steaua poate fi foarte important, pentru că este primul din acest an. Dacă vom câștiga, ne poate da mai multă încredere să continuăm în același mod în următoarele etape”, a spus Amin Yousefinezhad, unul dintre cei mai improtanți jucători ai CSM Vaslui.

În tur, CSM Vaslui a remizat pe terenul Stelei, scor 33-33.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.