Bărbat din Solești reținut pentru vătămare corporală

Poliţiştii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Solești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat din comuna Solești, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală, în seara zilei de 18 august 2023, în localitatea Valea Siliștei, comuna Solești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că la data de 18 august 2023, la ora 19.00, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi agresat o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 71 de ani, din aceeași localitate.

Conform concluziilor provizorii medico-legale emise la data de 30 ianuarie 2024 de către Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în urma agresiunii, bărbatul ar fi suferit leziuni ce necesită 80-85 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare, viața fiindu-i pusă în primejdie.

În aceeași zi, 30 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.