Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui va face toate eforturile pentru remedierea cât mai rapidă a consecințelor incendiului de la sediul instituției

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CAS) Vaslui anunță public că incendiul care a izbucnit în dimineața de 1 februarie 2024 în incinta instituției nu s-a soldat cu victime omenești. Focul a fost stins de Detașamentul de Pompieri Vaslui, cărora instituția le mulțumește pentru profesionalism și promptitudine.

Incidentul se află sub ancheta organelor competente.

Evaluarea exactă a pagubelor va putea fi făcută după ce va fi permis accesul angajaților în incinta instituției.

Toate contractele CAS Vaslui cu furnizorii de servicii medicale au fost prelungite prin acte adiționale pentru perioada februarie – iunie în data de 31 ianuarie 2024, după adoptarea de Guvern a modificărilor la Contractul-cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate. Prin urmare, activitatea acestora în relația cu asigurații nu este afectată de incendiu.

Vom face toate eforturile pentru remedierea cât mai rapidă a consecințelor incendiului și reluarea într-un timp cât mai scurt posibil a activității normale a funcționarilor CAS Vaslui.

Facem un apel la asigurații noștri să înțeleagă situația prin care trece instituția și totodată le comunicăm că emiterea documentelor privind calitatea de asigurat va fi reluată după remedierea consecințelor incendiului.

Biroul de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.