A distrus camera de supraveghere și gardul vecinului

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Pogana, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de distrugere.

La data de 22 ianuarie 2024, ora 08.00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au fost sesizați, prin plângere, de către un bărbat din comuna Pogana, cu privire la faptul că, autori necunoscuți i-ar fi distrus o cameră de supraveghere și o porțiune din gardul locuinței.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat o persoană bănuită de producerea distrugerilor și au stabilit că, în noaptea de 21/22 ianuarie 2024, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi lovit cu un băț camera video și o porțiune de gard, distrugându-le.

La data de 30 ianuarie 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au reținut persoana bănuită, pe o perioadă de 24 ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”distrugere”.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.