Minor reținut de polițiștii din Bârlad după ce a tâlhărit un bătrân

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, în municipiul Bârlad, în zona străzii Fundătura Alexandru Vlahuță.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că, la data de 27 ianuarie 2024, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Bârlad, de suma de 70 de lei și de un telefon mobil. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 370 de lei și a fost recuperat integral.

Astăzi, 31 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.