Muzeul Județean: RECRUTĂM VOLUNTARI PENTRU FESTIVAL MEDIEVAL

Ai peste 16 ani?

Iubești poveștile cu prințese și cavaleri medievali?

Te-ai gândit că ai putea face parte dintr-o astfel de poveste?

Ești deschis către nou, ai spirit artistic sau ești dispus să descoperi dacă în tine stă ascuns un mic actor sau dansator?

Acum ai această oportunitate!!

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui recrutează 30 VOLUNTARI – 15 BĂIEȚI/BĂRBAȚI și 15 FETE/FEMEI – pentru a participa activ la parada costumelor de epocă, la momente artistice de dans, muzică și teatru medieval, precum și la reconstituirea unor scene de lupte medievale în cadrul 𝑭𝒆𝒔𝒕𝒊𝒗𝒂𝒍𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑴𝒆𝒅𝒊𝒆𝒗𝒂𝒍 „𝑽𝒂𝒔𝒍𝒖𝒊𝒖𝒍 𝒊̂𝒏 𝒔𝒕𝒓𝒂𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝒔𝒂̆𝒓𝒃𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒆𝒗𝒂𝒍𝒂̆”. Totodată, dintre cei 30 de voluntari vor fi selectați 25 de voluntari (15 băieți/bărbați și 10 fete/femei), pentru a participa la Parada costumelor de epocă de la SOROCA (Republica Moldova).

Acest Festival Medieval se va desfășura ca urmare a derulării proiectului transfrontalier „Ștefan cel Mare – Istorie comună, patrimoniu comun. Soroca – Vaslui” , în cadrul Programului Operațional Comun România/Republica Moldova EMS-ENI 2014-2020. Festivalul va avea loc în perioada 19-22 octombrie 2023, timp de 4 zile.

Ce așteptări avem:

Să participați de cel puțin 3 ori pe săptămână, în funcție de timpul și disponibilitatea voastră, precum și de programul pe care îl vom face împreună, la pregătirile și instruirile pentru momentele de dans, teatru, muzică și lupte medievale.

Data limită a înscrierii: 20 septembrie 2023

E-mail: muzeu_vaslui@yahoo.ro, tel. 0235/311626

La subiectul emailului specificați: VOLUNTAR FESTIVAL MEDIEVAL

În cuprinsul emailului vă rugăm să precizați nume, prenume, localitatea, vârsta, o foarte scurtă caracterizare și numărul de telefon al dumneavoastră.

𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭:

Chiriac Laurențiu – muzeograf;

Diana Matei – muzeograf;

Ramona Palade – muzeograf.

Vă așteptăm cu drag!

Muzeul Judeţean “Ştefan cel Mare” din Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.