Doi bărbați reținuți de polițiști după o altercație într-un magazin din Băcani

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut 2 bărbați, de 23 și 34 de ani, din județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a 2 bărbați, de 23 și 34 de ani, din comuna Băcani, județul Vaslui, care au fost implicați într-o altercație, produsă la data de 5 august 2023, la un magazin din comuna Băcani, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 5 august 2023, la ora 19.30, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, între mai multe persoane prezente la un magazin din localitate a avut loc un conflict spontan. Acestea ar fi provocat scandal și s-ar fi lovit reciproc, rezultând vătămarea corporală a trei persoane.

La data de 5 august 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față de cei 2 bărbați cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 6 august aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 7 august 2023.

INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEȚEAN VASLUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.