Deputatul PNL Tudor Polak s-a „transferat” la Neamț

După ce, la începutul anului, a fost demis din funcția de președinte al organizației municipale Vaslui, deputatul PNL Tudor Polak a decis să părăsească organizația județeană vasluiană și să se transfere pe „plaiurile natale”, în județul Neamț.

„După mai bine de 13 ani de activitate politică în județul Vaslui, am decis să mă întorc în județul Neamț, locul unde m-am născut și am crescut. Este o hotărâre care nu va influența cu nimic responsabilitatea pe care o am în calitate de deputat liberal. Câteodată în politică, ca și în orice alt domeniu, este mai bine ca atunci când nu mai există comunicare să faci singur un pas înainte”, și-a anunțat, pe mediile de socializare, deputatul vasluian Tudor Polak „transferul” în organizația județeană PNL Neamț.

În luna ianuarie, prin votul unei majorități covârșitoare a colegilor liberali din Biroul Politic Județean, Polak a fost demis din funcția de președinte al organizației municipale Vaslui și, astfel, tras pe linie moartă. Atunci, zece membri ai Biroului Politic Local Vaslui şi-au prezentat demisia din funcţie, invocând activitatea politică neadecvată a liderului Organizaţiei Municipale Vaslui.  

Tudor Polak a ajuns în primul eșalon al politicii vasluiene în 2010, când a preluat funcția de președinte al Organizaţiei Municipale Vaslui. Ulterior, între 2013 și 2016, Polak a fost șeful de cabinet al deputatului Florin Ciurariu, pentru ca, în ianuarie 2020, să fie numit secretar de stat în Ministerul Muncii, fiind coordonator al Serviciului de Securitate si Sănătate în Muncă, și coordonator al Inspecției Muncii. În urmă cu 3 ani, a fost desemnat candidat pe un loc eligibil pe listele PNL la alegerile parlamentare, în detrimentul unui alt liberal, Marius Arcăleanu, iar Tudor Polak a ajuns astfel deputat, asta după ce pierduse lupta electorală pentru conducerea Primăriei Vaslui.

Acum, Tudor Polak a decis să-și continue activitatea într-un nou climat, alături de colegii săi din județul Neamț, unde și-ar început activitatea politică: „Experiența alături de echipa PNL Vaslui m-a ajutat în construcția carierei mele politice şi le mulțumesc colegilor mei pentru acest lucru și pentru că alături de ei am obținut cele mai bune rezultate pe care organizația municipală PNL Vaslui le-a obținut în toate alegerile locale care au avut loc după revoluție. În acelaşi timp, le urez succes în proiectele viitoare şi sunt sigur că şi de acum înainte, deşi nu voi fi prezent la fel de des în Vaslui, legătura mea cu vasluienii, pe care îi apreciez şi îi admir, precum şi cu colegii mei liberali, va rămâne neschimbată. Este o decizie importantă pentru mine să revin printre nemțeni, acolo unde mi-am şi început cariera politică în organizația PNL Neamț, la vârsta de 18 ani.

Indiferent unde sunt, mă identific cu gândirea liberală şi de aceea îmi voi continua activitatea politică alături de colegii din PNL Neamț, organizație la care m-am alăturat în urma votului obținut ieri, în şedința Biroului Politic Județean organizat la Târgu Neamț. Am găsit la Neamț o echipă bine sudată, cu obiective clare, pentru îndeplinirea cărora voi munci alături de ei, cu aceeaşi determinare care mă caracterizează. Începem o nouă etapă cu muncă, proiecte serioase şi rezultate!”, a mai declarat deputatul Tudor Polak, în anunțul postat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.