Spectocol cu Furdui Iancu și Miora Velicu la Vaslui

Pentru ziua de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor, Primăria municipiului Vaslui vă invită, începând cu ora 16, în Centul Civic al orașului: „Marți, 24 Ianuarie vă așteptăm să întindem hora mare în Centrul Civic al municipiului Vaslui!”.

Vasluienii, în special iubitorii de muzică populară, sunt invitați pe 24 ianuarie, desemnată ca Ziua Principatelor și cunoscută și ca „Ziua Unirii Mici”, în Centrul Civic al orașului pentru a fi spectatorii unui concert extraordiinar care îi va avea ca anfitrioni pe Tudor și Nicolae Furdui Iancu, fiul și tală, acompaniați de grupul instrumental folcloric „Crai Nou” din Albă Iulia. Alături de aceștia pe scenă vor mai urca interpreta Mioara Velicu și Orchestra locală „Rapsodia Vasluiului”. Spectacolul va fi întregit printr-un moment artistic susținut de actorii Teatrului „Victor Ion Popa” din municipiul Barlad.

Spectacol este organizat de Consiliul Județean Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui și Consiliul Local Vaslui, ca și de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.