USR PLUS Bârlad și-a ales o nouă conducere

0

Vineri, 18 iunie 2021 și Sâmbătă, 19 iunie 2021, s-au desfășurat alegerile interne din cadrul filialei locale USR PLUS Bârlad. Procesul de desemnare a unei noii conduceri a avut loca ca urmare a fuziunii partidelor USR și PLUS la nivel național, reprezentând pentru membriii organizației pasul natural în vederea consolidării unei echipe comune în noul partid rezultat în urma fuziunii.

În cadrul alegerilor, membrii au desemnat noul Biroul Local, Comisia de Arbitraj, Cenzorii filialei, precum și delegații care vor reprezenta filiala locală în cadrul Conferinței Județene care va desemna noua conducere USR PLUS la nivelul județului Vaslui.

Funcția de Președinte al filialei va fi ocupată de Ovidiu Ciobotaru, medic în cadrul Spitalului “Elena Beldiman¨ din municipiul Bârlad și consilier local.

Biroul local va fi completat de:

Vintilă Ana-Maria – Vicepreședinte

Vintilă Dorin Ionuț – Vicepreședinte

Croitoru Dana – Vicepreședinte

Croitoru Marius – Membru Biroul Local

Popa Sorin – Membru Biroul Local

Ifrim Alexandru – Membru Biroul Local

Noul Birou Local va avea un mandat de 2 ani, urmând ca acesta să consolideze echipa pe plan local. Obiectivul noului Biroul Local, dar și al întregii filiale, este acela de a fi mai aproape de bârlădeni și de a duce la îndeplinire obiectivele asumate prin programul de guvernare locală, asumat în campanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here